torstai 23. huhtikuuta 2015

Princess Twiligth Sparkle

Eikö olekin tyhmää että Twiligtista tuli prinsesa?Sehän ei ole edes mitään sukua prinsessoille ja sitäpaitsi alicorniksihan synnytään eikä vain yhtäkkiä tulla!Meidän mielestämme on tosi häiritsevää kun Twi on prinsessana käppäilemässä tavallisten ponien keskuudessa.Twihän on tavallaan myös Ponyvillen hallitsija kun sen linna on siellä ja mitä Ponyvillen pormestarille sitten käy kun sen paikka on viety?Twin linna on aika oudon näkoinen keskellä Ponyvilleä.Twi on mielestämme oudon näkoinen niiden siipien kannssa eli siis Twilille ei sovi siivet.

Twiliht Sparkle


prinsessa Twilight Sparkle

6 kommenttia:

  1. Twilightille ei sovi siivet! pullipsuper.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Itse pidän UniTwista (Yksisarvis-Twi), mut ei mulla oo mitään AliTwita (Alicorn Twi) vastaan. AliTwi olisi mun mielestä parempi jos se olis pelkkä alicorn, ilman prinsessan titteliä.
    Mun mielestä Twille siivet sopii ihan hyvin..

    VastaaPoista
  3. Minun mielestäni twilightin prinsessaksi muuttaminen ei ole reilua hänen ystäviensä kannalta . kun twilight on pitkä ja vielä nuori hänen ystävänsä ovan jo pienentyneitä kurttuisia mummoja tämä ei ole reilua . kirjoitinkin novellin jossa yksisarvinen vie siipiä ja sarvia tehdäkseen itsestään alicornin ja näyttääkseen celestialle että kansakin kaipaa hänen huomiotaan ja alamaisilla on suuri vastuu valtakunnasta kuitenkin . aja twilight on kasvanut tykkään siitä saman kokoisena ja arvoisena kuin muutkin .jos kuuntelee tarkkaan meeting twilight sparkle videota you tubesta niin kertoja sanoo että hän käytti hyväkseen ystäviään yhteisen tavoitteen vuoksi onko tämä se yhteinen tavoite tehdä juuri hänestä prinsessa vain siksi että ystävillä saa hänen taikavoimansa kasvamaan kuin puu .

    VastaaPoista
  4. Onhan oma OC-ponini Rose Luckykin alicorn vaikka hän ei ole prinsessa hän oli vain pieni sattuma alicorn .

    VastaaPoista
  5. Olet kyllä täysin oikeassa tuon asian kanssa! Mutta kun otetaan huomioon, että mlp on tarkoitettu sarjaksi pienille lapsille, on tuo sinänsä aika ymmärrettävää, että jostain päähenkilöstä on tietenkin tehtävä prinsessa. Eikä Twi edes tee prinsessana mitää, joten oli kyllä tyhmä veto tehdä siitä prinsessa! T:Nica

    VastaaPoista