torstai 19. marraskuuta 2015

cosplay

Hei! Useathan tykkäävät cossata mlp hahmoja, mutta tilaavat asunsa kalliilla nettikaupoista. Eikö olisin paljon hauskempaa ja halvempaa (mutta myös hankalaa ja pitkään kestävää) tehdä asunsa itse? Me olemme ainakin sitä mieltä, että asut pitäisi tehdä itse. Jos esim osallistuu cosplay kilpailuun, eikö olisi mukavampaa osallistua itsetehdyllä asula kuin kaupan asulla? Jos teet asusi itse sinun tarvitsee vain piirtää se paperille,tehdä kaavat,ostaa kankaat,asusteet ja peruukki,ommella ja sitten se onkin valmis juuri itsellesi tarkoitettuna. Jos se onnistuu voi vain ylpeänä kuljeskella sen asun kanssa ja sanoa että se on itse tehty. Tehkää siis asunne mielellään itse. 


Valmis asu voi näyttää esim tältä.







Kun olimme crystalfairissa siellä oli costplay kilpailu jossa oli mukana itsetehtyjä ja kaupasta ostettuja asuja ja meistä tuntui hieman turhalta että mukana oli kaupan asuja.



Minä Nica olen piirtänyt taas paljon uusia poni aiheisia kuvia joista voisin tehdä postauksen mutta en ole varma teenkö. Joten kertokaa kommenteissa jos haluatte ponipiirrustukset 2 postauksen.



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas kerran, ite sain juuri viikko sitten käsityöntunnilla Rainbow Dashin hameen valmiiksi :3 Ja itse pidän piirrustuspostauksista :D
    ~Little Pony

    VastaaPoista
  2. Asuja on aika vaikea tehdä tuosta vain jos ei omaa minkäänlaisia kädentaitoja.

    VastaaPoista