sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Fluttershyn perhe



Hei taas, tässä Nica! Muistatte varmaan postauksen ponien perheet jossa kerrottiin kaikkien muiden mane6 ponien perheistä paitsi Lutikan(tässä blogissa Fluttershya kutsutaan tuolla nimellä), koska hänen perheestä ei ollut mitään tietoa. Yksi henkilö oli kommentoinut, että Lutikalla on veli, joka ilmestyy kaudella 6. Ja hän oli oikeassa! 6 kauden jaksossa 11 on Lutikan perhe!

Tässä kyseinen jakso.


Tässä on heistä kuva ilman Lutikkaa.
Vasemmalla on Lutikan äiti (nimi ei vielä tiedossa), joka pitää puutarhan, varsinkin kukkien hoidosta.
Oikealla on Lutikan isä (nimi ei vielä tiedossa), joka keräilee pilviä.
Keskellä on Lutikan veli (nimi ei vielä tiedossa), joka on luonteeltaan erittäin erilainen kuin muut perheestä. Hän on erittäin eloisa ja onnistuu tuhoamaan kaiken, eikä koskaan jaksa tehdä asioita loppuun.

On erittäin mukavaa, että Lutikan perhe on nyt tiedossa. :)

Ja vielä tähän loppuun. Kuten ehkä huomaatte, postauksia ei ole tullut kovin usein. Se johtuu siitä, että emme ole innostuneet blogin pitämisestä enää niin kovasti. Tää taas johtuu siitä, että emme saa lukijoiltamme innostusta tarpeeksi tämän blogin aktiivisena pitämiseen. Toivoisimme siis palautetta blogistamme. Postauksia saa ehdotella ja rakentavaa palautetta saa mielellään antaa. Mlp jatkuu todennäköisesti enää vain tämän kauden ajan, joten haluaisimme parantaa blogiaamme vielä tämän ajan.- Nica ja Sofia.

1 kommentti: