perjantai 10. helmikuuta 2017

Eile Monty

SIITÄ ON JO YLI PUOLI VUOTTA, KUN VIIMEKSI TEIN POSRAUKSEN!!!!!!  Anteeksi! 
Tosissaan, postauksia ei ole tullut, koska 1; Kumpikaan meistä ei ole katsonut poneja pitkään aikaa. (kyllä me niistä vielä pidetään, mutta uudet jaksot ei vaan oo enää kovin hyviä) 2: ei oo ollu motia blogin kirjoittamisees (Nicalle se on ainakin tullut takaisin) ja 3: Ei ole ollut postaus ideoita. On kyllä ollut tätä blogia ikävä ja kun katsoo vanhoja yli puolivuotta vanhoja kommentteja, joihin vastaan vasta nyt, on aika surullista jättää lukijat ilman postauksia. Mutta eiköhän tässä ole tullut seliteltyä jo tarpeeksi ja mennään itse virallisen postauksen pariin!

Eli ajattelin tehdä postauksen Eile Montyn mlp-laulu videoista jotka ovat ihan mahtavia! (ja kyllä. tiedän, että hän on tehnyt näitä jo pitkään ja postaus on myöhässä, koska eiköhän aika monet jo tiedä hänet, mutta teen tämän postauksen silti, jos joku vaikka ei tietäisi tätä.(tulipas pitkä lause)) Eile Monty siis laittaa välillä tubekanavalleen lauluja joissa hän laulaa jotain oikeata biisiä mlp-hahmojen äänillä! Hän osaa todella hyvin muuntaa ääntään hahmojen kuuloiseksi. En tiedä miten hän onnistuu siinä! (Turha laittaa, sitten kommentteihin, että harjoittelemalla, koska tiedän sen jo, mutta eikö silti olekkin ihmeellistä!!!) Oon kuunnellu sen up down funkyn jo niinku tuhat kertaa!
Tässä on vielä se up down funky:


Kuunnelkaa ihmeessä, kaikki ne mlp-laulamis videot!

Kertokaaa kommenteissa oma mielipiteenne hänestä ja noista lauluista! Kiinnostaa kuulla!
Mulla on jo yksi postaus idea tähän blogiin, jonka toteuttamisessa kyllä kestää vielä jonkin verran, mutta veikkaisin, että julkaisen sen postauksen ehkä hieman yli viikon päästä. (Se ei sitten ollut lupaus) Olisi kiva jos ehdottelisitte kommentteihin, millaisia postauksia haluaisitte. Se auttaisi aika 
paljon! Mutta toivottavasti näemme pian taas ensi postauksessa!

Postaus by Nica



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti